Kunderne siger

 

"Hej Dorte, tak for de gode år med dig som udlejer. Det har det været en fornøjelse. Jeg har gennem alle årene kunnet stole på retfærdig behandling, god kommunikation, hurtig og venlig respons samt forståelse og tålmodighed. Jeg ønsker dig alt godt fremover. Vh Christina"

 

_______________
_______________

 

 

"Tak for en god og ordentlig handel Dorte. Jeg er meget tilfreds med behandlingen og forløbet af købet af denne ejendom. Alle aftaler er blevet holdt og fuldstændig gennemsigtig handel. Stor seriøsitet mellem sælger, køber og lejer. Det er ikke sidste gang vi laver en handel Dorte, hvis der er noget der er interessant på din side."

Daniel Jørgensen
_______________
_______________

 

 

 

"Tak for en let og gnidningsfri handel."
Keven Enager

________________
________________

 

 

"Hej Dorte.

Poul og jeg har tit talt om at købe hus på auktion, det er bare ikke rigtig blevet til noget. Der er jo rigtig meget man Ikke ved noget om, og hvor går man lige hen og spørger uden at det koster en formue?

 

Derfor har vi været meget glade for at møde dig. Det var næsten for godt til at være sandt, da du tilbød at hjælpe med det hele lige fra auktionen i retten til forhandling med kreditforeningen.

Alt har der været styr på. Vi har kunnet læne os tilbage i fuld tillid, til du har sendt os en mail, når der har været noget vi skulle tage os af. Sjældent har vi truffet et mere roligt og behageligt menneske end dig. Det har været en fornøjelse at have dig med, så vi kan varmt anbefale andre der tænker på at købe bolig på auktion at tage dig med på råd.

Vi har helt sikkert gjort en god handel. Skulle vi få behov for at købe ejendom igen, tillader vi os at gemme dit tlf.nr.
Endnu engang tusind tak for hjælpen.

Knus Poul og Käte"

 

________________
________________

 

 

 

"Dorte gjorde et fantastisk stykke arbejde og havde styr på alle papirerne, tinglysningen af skøde og alt det besværlige."

 

- Ronni Sommer, Stokkemarke

 

 

________________
________________